drag_handle

Historien bakom designbyrån Mindboom: ”Grundades på passion för design och teknik”

bastionen image

Om oss

– Det unika med Mindboom är vår breda förståelse för komplex teknik och vår förmåga att omvandla det till inspirerande och kreativt innehåll, menar Hani Farran, VD och grundare av Mindboom.

Sedan 2020 har Mindboom hjälpt företag att nå ut med tekniska innovationer på marknaden. Verksamheten bygger på att göra komplicerad teknik enkel att förstå, där tjänster som produktdemonstrationer, 3D-animationer, rörlig grafik och Unreal Engine, gjort att designbyrån snabbt har vuxit och etablerat sig som nytänkande samarbetspartner för sina kunder.

hani posing with mindboom tagline
tim and olivia office image

Bakgrund

– Beslutet var en blandning mellan passion för yrket och ren revanschlust. Jag hade sedan tidigare drivit ett bolag i tio år och visste att det vi producerade var av otroligt hög kvalitet.

Det hela började med att entreprenören Hani Farran ville starta en designbyrå med spets-kompetens i att tolka och förmedla komplex teknik. Idén var att underlätta för företag inom teknik- och industrisektorn att kommunicera sina innovationer för potentiella kunder. Med erfarenhet inom grafisk design, både som företagare och anställd, startade Hani företaget Mindboom.

eevee office dog image
hani and  olivia with boxes image
mindboom office people working

Vårt arbete

– Vi är en framstående byrå som skiljer oss från mängden genom vår kreativitet och djupa förståelse för våra kunders behov. En av våra grundläggande principer har alltid varit att främja en miljö som välkomnar nya idéer, vilket också leder till ständig utveckling.

I framtiden är ambitionen att fortsätta i samma utvecklingstakt som tidigare. Både genom att bredda kundbasen med nya samarbeten och nyanställningar.

– Det finns ett stort behov av våra tjänster på marknaden och därför vill
vi fortsätta inrikta oss mot teknik och industrisektorn. I dagsläget samarbetar vi med flera kommunikationsbyråer som använder våra tjänster. Vi har en väldigt spännande och händelserik tid framöver, menar Hani Farran, VD och grundare Mindboom.

Hani Farran
VD & Creative Director

Boka ett intromöte med oss

Har du ett projekt du tycker passar oss och vill få en offert? 
Ta gärna kontakt så hjälper dig vidare.
receipt_long
Har du ett projekt du tycker passar oss och vill få en offert?
drag_handle
close
close